banke

Kako prebaciti novac u Moskvu

Zadruga 2 - Rebeka priča o svojoj porodici, 1. deo - 24.02.2019. (Srpanj 2019).

Anonim

Ako u prošlosti, dugo-udaljenost prijenosa novca su obrađeni za prilično dugo razdoblje, danas prijenos sredstava u Moskvu s bilo kojeg mjesta u svijetu može potrajati ne više od pet minuta.

Trebat će vam

  • Adresa prebivališta i podaci o primatelju.

instrukcija

1

Moskovska infrastruktura, kao i Rusija kao cjelina, omogućuje prijenos novca na različite načine. Polazeći od poštanskog transfera i završavajući prijenosom sredstava putem Interneta, slanje novca u kapital danas neće dugo trajati. Razmotrite dva najpopularnija i najbrža načina slanja novca primatelju: bankovni prijenos i usluge prijenosa novca.

2

Bankovni prijenos. Koristeći ovaj način prijenosa novca, rok slanja sredstava primatelju može biti od nekoliko minuta do sedamdeset i dva sata - sve će ovisiti o banci primatelja. Sve što je potrebno za provedbu ove doznake - pojedinosti o banci korisnika, kao i podatke o samom korisniku. Te ćete informacije moći razjasniti osobi s kojom vršite prijenos novca. Važno je napomenuti da se banci može naplaćivati ​​naknada za usluge kao postotak od ukupnog iznosa prijenosa.

3

Sustavi prijenosa novca. Razmislite najpopularniji do sada sustav prijenosa novca "Western Union". Blagajne ovog operatera nalaze se u svim naseljima Rusije i inozemstva. Da biste prebacili novac primatelju, potrebno je samo navesti njegovu adresu prebivališta, kao i prezime, ime i prezime. Već nakon nekoliko minuta nakon što sredstva predate operateru Western Union sustava, primatelj ih može koristiti.

Popularni Postovi

Zanimljivi Članci

Kako povećati ograničenje na Tinkoff kartici
Plastične kartice

Kako povećati ograničenje na Tinkoff kartici

Kreditne kartice Tinkoff banke široko su popularne među Rusima. Razlog tome je što je vrlo lako izdati takvu karticu i ne zahtijeva dokaz o dohotku. Trebat će vam Banka kreditnih kartica Tinkoff. instrukcija 1 Kreditna kartica Tinkoff vam omogućuje da računate na kreditni limit do 300 tisuća rubalja. Karti
Opširnije
Kako podići novac iz novčanika Dogecoin Walet
drugo

Kako podići novac iz novčanika Dogecoin Walet

Opća javnost je nedavno saznala za kripto valutu, ali je već postalo jasno da je budućnost s njima. Ime Bitcoin je dobro poznato - čak i učenici raspravljaju o tome. Dok se rast njegove stope prati kanalima vijesti i običnim ljudima, druge kripto valute postupno dobivaju na značaju. Jedna takva valuta je Dogecoin. Dogec
Opširnije