Osobni novac

Kako prebaciti novac na račun

SVE O PODIZANJU NOVCA SA PAYPALA (Srpanj 2019).

Anonim

Ako je ranije dopunjavanje Vašeg bankovnog računa bilo moguće samo u uredima vaše banke, danas postoji mnogo načina na koje možete dopuniti svoj račun bez dodatnog napora i vremena.

Trebat će vam

  • Pojedinosti o vašem računu

instrukcija

1

Bankovni račun možete popuniti u bilo kojoj banci i pošti u Rusiji. Da biste izvršili transakciju, blagajniku morate dostaviti sljedeće podatke: korespondentni račun banke, banku BIC i TIN, broj osobnog računa, kao i ime, prezime i prezime. Nakon uplate, novac će biti uplaćen na Vaš bankovni račun u roku od sedamdeset dva sata od datuma plaćanja.

2

Da biste izvršili transakciju, također trebate doći u predstavništvo svoje banke. Idite do blagajnika i recite mu o svojim namjerama. Sve što trebate za prijenos sredstava na svoj osobni račun je jednostavno predstaviti se blagajničkom operateru i, ako je potrebno, nazvati svoj broj računa. Ovaj način polaganja bankovnog računa jamči vam trenutni gotovinski polog.

3

Ako je kartica povezana s Vašim bankovnim računom, možete je napuniti putem bankomata, koji osigurava mogućnost primanja sredstava. Možete odrediti hoće li bankomat prihvatiti novac ili ne klikom na odgovarajući priključak na terminalu. Morate umetnuti karticu u bankomat i nakon unosa PIN-koda, odaberite funkciju "Depozit sredstava". Slijedeći daljnje upite, položite sredstva na svoj račun i primite odgovarajući račun. Kao iu slučaju popunjavanja bankovnog računa preko ureda banke, novac će biti uplaćen odmah po završetku transakcije.

Popularni Postovi

Zanimljivi Članci

Kako povećati ograničenje na Tinkoff kartici
Plastične kartice

Kako povećati ograničenje na Tinkoff kartici

Kreditne kartice Tinkoff banke široko su popularne među Rusima. Razlog tome je što je vrlo lako izdati takvu karticu i ne zahtijeva dokaz o dohotku. Trebat će vam Banka kreditnih kartica Tinkoff. instrukcija 1 Kreditna kartica Tinkoff vam omogućuje da računate na kreditni limit do 300 tisuća rubalja. Karti
Opširnije
Kako podići novac iz novčanika Dogecoin Walet
drugo

Kako podići novac iz novčanika Dogecoin Walet

Opća javnost je nedavno saznala za kripto valutu, ali je već postalo jasno da je budućnost s njima. Ime Bitcoin je dobro poznato - čak i učenici raspravljaju o tome. Dok se rast njegove stope prati kanalima vijesti i običnim ljudima, druge kripto valute postupno dobivaju na značaju. Jedna takva valuta je Dogecoin. Dogec
Opširnije