Plastične kartice

Kako saznati račun na bankovnoj kartici

Kako se plaća karticom na Internetu? - Lekcija 2 (Srpanj 2019).

Anonim

Potreba da saznate broj računa bankovne kartice nastaje u slučaju kada trebate prebaciti novac s druge kartice na karticu.

instrukcija

Postoji nekoliko načina za to:
1. Na računu se upisuje broj računa koji je izdan u banci po primitku bankovne kartice.

2. Možete otići u banku koja posjeduje karticu. S vama trebate imati bankovnu karticu i putovnicu. Također je poželjno da postoji ugovor s bankovnom karticom, koji je također izdan u banci prilikom izdavanja kartice.
3. Ako je bankovna kartica izdana na poslu, kako bi se na nju prebacila plaća, onda možete otići u računovodstveni odjel i tamo ćete dobiti broj računa vaše kartice.
4. Ako na kartici nisu sačuvani nikakvi dokumenti, opet, nakon što ste uzeli karticu i putovnicu, otiđite u banku koja je vlasnik kartice i tamo odnesite izvod iz kartice. Izjava će sadržavati ne samo broj računa, već i razne druge informacije na kartici, koje će vam vjerojatno biti korisne u budućnosti. Broj računa bit će na liniji izjave u okviru.
5. Konačno, možete jednostavno otići u banku i uplatiti gotovinu na saldo kartice putem terminala. Račun će biti naveden na tiskanoj potvrdi.

Također je moguće saznati kartični račun putem Interneta, ali ako vaša banka pruža sličnu uslugu. U tom slučaju morat ćete unijeti podatke o putovnici osobe na čije ime je kartica registrirana, broj kartice koji je napisan na samoj kartici i eventualno PIN kod, ovaj uvjet može ili ne mora biti prisutan u različitim bankama. No, mora se imati na umu da je uvođenje PIN-koda vaše kartice na internetu uvijek povezano s znatnim rizikom. Krađa šifri bankovnih kartica u mreži cvjeta, pa čak i sa mjesta vrlo solidne banke može doći do krađe osobnih podataka o klijentima i kodova bankovnih kartica. Stoga, ako ne želite riskirati svoj novac, bolje je da ne budete lijeni i da saznate o računu kartice na druge načine o kojima se raspravlja u članku.

  • kako saznati račun kreditne kartice

Popularni Postovi

Zanimljivi Članci

Kako povećati ograničenje na Tinkoff kartici
Plastične kartice

Kako povećati ograničenje na Tinkoff kartici

Kreditne kartice Tinkoff banke široko su popularne među Rusima. Razlog tome je što je vrlo lako izdati takvu karticu i ne zahtijeva dokaz o dohotku. Trebat će vam Banka kreditnih kartica Tinkoff. instrukcija 1 Kreditna kartica Tinkoff vam omogućuje da računate na kreditni limit do 300 tisuća rubalja. Karti
Opširnije
Kako podići novac iz novčanika Dogecoin Walet
drugo

Kako podići novac iz novčanika Dogecoin Walet

Opća javnost je nedavno saznala za kripto valutu, ali je već postalo jasno da je budućnost s njima. Ime Bitcoin je dobro poznato - čak i učenici raspravljaju o tome. Dok se rast njegove stope prati kanalima vijesti i običnim ljudima, druge kripto valute postupno dobivaju na značaju. Jedna takva valuta je Dogecoin. Dogec
Opširnije